Diensten

Beglazing

Beglazing

Ruit ingegooid? G&T Schilders zorgt voor herstel van uw raam. Voor bedrijven en particulieren is er een speciale service. Maar ook voor bestaande woningbouw en nieuwbouw levert het bedrijf de juiste beglazing. Of dat nu gaat om enkel of dubbel glas.

2014-02-23_140452

Zonwering

Bent u op zoek naar zonwering voor uw ramen, deuren of terras? G&T schilders in Arnhem is hét bedrijf voor binnen- en buitenzonwering. Tevens kunt u bij ons terecht voor rolluiken. Bij G&T schilders staan service en kwaliteit centraal. De filosofie van ons is goed werk leveren en altijd voor je klanten klaarstaan". De nazorg vinden wij erg belangrijk en dus kunt u ook jaren na plaatsing nog gebruik maken van onze service. Zowel voor kleine als grote klussen, particulier, gemeente of zakelijk kunt u bij ons terecht. Door het grote assortiment en onze kennis kunnen wij ieder project naar wens uitvoeren.

Wandafwerking

Behang afhalen, behangen, glasweefsel aanbrengen: ook voor wandafwerking is G&T Schilders het aangewezen bedrijf. Naadloze afwerking met oog voor detail, daar kunt u op rekenen.

Behang

Bel ons
(06) 22197865

Neem voor meer advies contact met ons op